ZIMSKI SPORTSKI KAMP I SPORTSKE PRIPREME

Dragi prijatelji kluba,

čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na zimske pripreme kluba te sportski kamp za djecu koji će se održati u Puli od 02.01.2022. do 08.01.2022.

Kamp za djecu bit će spoj sportskog, kulturno-umjetničkog i edukativnog sadržaja dok će sportske pripreme biti natjecateljskog karaktera. U našem kampu vaše će dijete imati priliku bolje upoznati sebe, druge i sport kao aktivnost. Kroz naš trenažni proces vaše će dijete iskusiti sport u jednoj novoj dimenziji te svoju tjelesnu aktivnost dovesti do nove razine. Kroz naše radionice imat će priliku izraziti svoje stavove, osjećaje i emocije. Također će razviti svoje kreativne i kognitivne vještine. Bit će dio kolektiva u kojem će shvatiti koliko je također važan i bitan timski rad. Naposljetku kroz razne igre i večernji disko, zabave neće nedostajati. Sportske pripreme primjerenije su donekle starijem uzrastu. Veći je fokus na razvoj sportskog dijela kako u praksi tako i u teoriji. Naravno zabavni sadržaj neće izostati ni u ovom slučaju.

Program provode educirani kineziolozi te treneri s iskustvom rada s djecom i odraslima. 😁

Više detalja nalazi vam na linkovima niže.

Ukoliko ste zainteresirani kontaktirajte nas putem maila ili pozivom na broj 091/6231111 , ali ne kasnije od 05.12.2021.

Nadam se da će te prepoznati zdravo okruženje i iskušati u potpunosti nešto novo 🤗

Možda vam se svidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *