1. Virski triatlon

Posljednja utrka sezone te državno prvenstvo u disciplini sprint triatlona organizirano od strane triatlon
kluba Split . Iskreno meni osobno jedna od najljepših utrka u kalendaru saveza . Sitne zamjerke dao bi samo na stazu za plivanje dok je sve ostalo za svaku pohvalu . Pa krenimo jednim redom . Polazak u petak u popodnevnim satima te spavanje kod našeg člana Filipa u Petrčanima. Naravno da je na putu nezaobilazna postaja restoran Robert kod kojeg već su već tradicionalno jelo vješalice. Relativno kasni start utrke u subotu dao nam je nešto vremena za odmor , kavicu te kvalitetu pripremu za utrku. Prijave i tranzicija nalazila se na rivi u samom centru Vira. Plivalo se na plaži Slatinadva kruga po 375 m , vozio jedan veliki krug od 20 km po sjevernoj strani otoka te trčalo uz plažu 2 kruga po 2500m .
Od natjecatelja nastupili su redom Filip Fajdetić,Goran Đurić,Silvije Tomac,Eugen Popović,Emil Novosad,Hrvoje Huzanić te Anita Huzanićte su ostvarili dobre rezultate.Na postolje su se popeli Emil Novosad kao 3 u kategoriji mlađi juniori te Anita Huzanić kao 3 u kategoriji seniorke.
Nedelju smo ostavili za laganu vožnjicu , plivanje te razgledavanje Zadra i njegovih znamenitosti. Uvijek se lijepo vratiti.

Rezultati na : http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/vir/

Možda vam se svidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *